Sieraden webshop

Wie op zoek is naar iets bijzonders en aparts, kan helemaal los in de webshop van Art by Daan®. Alle sieraden en kunst zijn gemaakt van bijzondere gietingen van acrylverf, gecombineerd met de mooiste materialen, 100% uniek. Of je nu houdt van hypoallergeen roestvrijstaal, zilver, zoetwaterparels, goud of zelfs diamanten. 

Bijzondere sieraden

Het lastigste met oorbellen is allergieën of het gewicht van de oorbellen. Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau en weet je niet zo goed hoe het zit met allergieën? Kies dan voor RVS dit materiaal is hypoallergeen. Daarnaast zijn de unieke oorbellen van Art by Daan ook nog eens lichtgewicht.

Hippe stoere, grote of kleine kettingen, met of zonder hangers, van goud of zilver, dubbel of van staal. Mijn handgemaakte kettingen voor bijzondere dames zijn allemaal exclusief omdat ze gemaakt zijn van handgeschilderde glasstenen. Altijd een bijzonder cadeau voor jezelf of een geliefde.

Wat is jouw favoriete armcandy? Alle armbanden maak ik met de hand en zijn beschikbaar in allerlei vormen en maten, in zilver, staal of van leer. Kies het materiaal waar je je fijn bij voelt.

Het fijne van een mooie ring vind ik altijd, dat je er de hele dag naar kunt kijken. Als je aan het werk bent en je tikt op je toetsenbord, als je auto rijdt. Elke keer word ik er weer blij van. Veel ringen zijn verstelbaar, van zilver of RVS en geschikt voor mensen met reuma of artrose. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Laat dan een ring op maat smeden.

Kleurrijke bruidssieraden

Het voorjaar en de zomer zijn dé seizoenen waarin getrouwd wordt. Voor de een is het dé dag van haar leven en voor de ander is het een speciale en vooral gezellige dag met familie en vrienden. Maar hoe je je bruidsdag ook zult beleven, jij als bruid bruid zal het schitterende middelpunt zijn. Dit middelpunt kan je uiteraard op verschillende manieren invulling geven. Bijvoorbeeld met de kleurrijke bruidssieraden van Art by Daan®

Mokume Gane

Mokume Gane (mow-koo-may gone-ay) is een eeuwenoude Japanse techniek. Met deze techniek kun je verschillende soorten metalen met elkaar lamineren (niet solderen) zodat de lagen van de metalen zichtbaar blijven en je dus verschillende kleuren kunt maken. Dat is ook de reden dat ik direct verliefd werd op deze techniek, het effect wat je krijgt lijkt namelijk ook op de schilderijen die ik maak en dat vond ik een mooie aanvulling op mijn collectie.

Bijzondere as sieraden

Wil jij je overleden dierbare altijd bij je dragen? Misschien is het laten maken van een bijzonder assieraad dan wel iets voor jou. Daan smeed unieke assieraden met as van overledenen met stenen die handgeschilderd zijn. Je kunt er voor kiezen om het as zichtbaar of onzichtbaar in je sieraad te laten verwerken.

Laat zien hoe je straalt #artbydaan
Geen suffe sieraden

Hoe zoek jij je favoriete sieraden op internet?

Ik ga al een tijdje mee als het gaat om internet en het gericht zoeken en vinden c.q. gevonden worden. Ik kijk ook heel nadrukkelijk naar zoekwoorden. Hoe gerichter ik deze ingeef, hoe groter de kans is dat ik de mensen tref die naar sieraden of andere kunst die ik maak zoeken.

Lees verder »