Kunst & sieraden

Wie op zoek is naar iets bijzonders en aparts, kan helemaal losgaan in de webshop van Art by Daan®. Alle artistieke sieraden en kunst zijn gemaakt van bijzondere gietingen van kleurrijke acrylverf, gecombineerd met de mooiste materialen, 100% uniek. 

Bijzondere sieraden

Ben jij op zoek naar kleurrijke en unieke sieraden of kunst die jouw outfit of interieur compleet maken? Zoek dan niet verder! Ik maak kunst en sieraden die zijn gemaakt met oa acrylverf, epoxy en glas. Als getalenteerde kunstenaar ben ik gespecialiseerd in het creëren van aparte stukken die elk met de hand zijn gemaakt en een kunstwerk op zichzelf zijn. Of je nu op zoek bent naar een statement sieraad of een kleurrijk kunstwerk voor aan de muur, ik heb voor elk wat wils. Verwen jezelf of een geliefde met een uniek stuk kunst dat je nergens anders zult vinden!

Over Daan

"Wat ik maak vind ik zó gaaf dat ik het eigenlijk allemaal zelf wil houden..."

De meeste mensen zullen mij omschrijven als creatief, in mijn hoofd ben ik altijd bezig met vernieuwing. Heb ik iets af dan ben ik alweer aan het nadenken over hoe het de volgende keer beter of anders kan. Zo blijf ik continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en ontwikkel ik mezelf verder. Ik ken geen grenzen met betrekking tot inhoud, functionaliteit, kleur of vorm, maar ik werk altijd met een perfectionistisch oog. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

O en trouwens, ik ben dit gaan doen omdat ik het tijd vond om mijn hart te gaan volgen nadat ik twee keer een burn-out heb gehad. Dus heb je een spoedje? Mij niet bellen 😉

Blogs

"Ik deel graag kennis over mijn bijzondere werk"

Regelmatig schrijf ik blogs over wat mij bezighoudt of informatieve informatie over bijzondere sieraden en kunst. Deze kun je vinden op de website onder de sectie ‘blogs‘. 

Sieraden cadeau krijgen is voor de meeste mensen wel leuk, maar als er een bijzondere boodschap bij zit dan geeft dat iets extra’s.
We staan er vaak niet bij stil, maar men gaat er automatisch vanuit dat een volwassene bepaalde “afmetingen” heeft. Als je bijvoorbeeld kleding wilt kopen, dan ga je naar de reguliere maten of naar de grote maten.

Blije klanten

Reviews van Art by Daan verzameld via Social Media, Google reviews en WebwinkelKeur.