Handgemaakte sieraden ♥ Binnen 48 uur verzonden ♥ Gratis verzending vanaf € 50,-* ♥ Klanttevredenheid 9,8/10 

exclusieve handgemaakte sieraden

Wil jij je overleden dierbare altijd bij je dragen? Misschien is het laten maken van een bijzonder assieraad dan wel iets voor jou. Daan smeed unieke assieraden met as van overledenen met stenen die handgeschilderd zijn. Je kunt er voor kiezen om het as zichtbaar of onzichtbaar in je sieraad te laten verwerken.

Uniek assieraad van overledene

Samen kunnen wij een kunstwerkje uitzoeken wat het leven van jouw dierbare of jullie band symboliseerde. Was diegene spiritueel kies dan voor bijvoorbeeld paars. Of gingen jullie samen altijd naar het strand? Dan is wellicht blauw met zandkleur een mooie combinatie. Hoe dan ook met een uniek assieraad draag je jou dierbare altijd met je mee.

Sieraden omsmelten van een dierbare

Als je het een gek idee vind om as van een dierbare bij je te dragen, kun je er misschien ook eens aan denken om oude sieraden van een dierbare te verzamelen en deze om te laten smelten om er zo iets nieuws van te laten maken. Lees in dit artikel meer over het omsmelten van oude sieraden.

Het was nog even een zoeken hoe ik op een bijzondere manier het as kon verwerken in mijn sieraden, het leek mij een gek idee om de as los onder de steen te verwerken. Daarom heb ik voor deze ring as vermengd met epoxyhars en deze uitgehard, zodat de as vast in de ring zit. Daarna heb ik zoals ‘normaal’ de steen in de ring gezet. De as is daarmee onzichtbaar geworden.. Wil je ook as verwerkt hebben in een ring? Neem dan gerust eens contact op dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.
Unieke ring met as van een dierbare
Previous
Next

10% korting ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting* op je eerste bestelling. De cadeaucode krijg je in je mailbox! 

* Kunst, tafels en de UniQ✤ collectie uitgesloten