Tips om je zilver zwart te maken

Zwavellever om sieraden te zwarten
Soms wil je je zilver donkerder maken om het een 'verweerde' look te geven. Je kunt het in de kast leggen en wachten tot je zilver vanzelf zwart wordt (oxideert) of je kunt het proces een handje helpen door het te versnellen.
1 maart complimentendag
Hoewel de buitentemperatuur mogelijk nog anders doet vermoeden en we net aan het bijkomen zijn van twee hevige stormen, is het over één maand toch echt lente. De wereld lijkt weer open te gaan, alles krijgt meer kleur en de lente geeft mensen een blij gevoel. Dit blije gevoel werkt voor veel mensen uitermate aanstekelijk, dus wat let ons om daar allemaal aan mee t doen?
Mokume gane ringen met zilver en koper
Mokume Gane is een eeuwenoude Japanse techniek. Met deze techniek kun je verschillende soorten metalen op elkaar 'fusen' zodat de lagen van de metalen zichtbaar blijven en je dus verschillende kleuren kunt maken.
podcast bij zielewind
Petra en ik volgen elkaar op twitter en ik maakte in het verleden al een ring als cadeau voor haar dochter. Petra vroeg mij om mee te doen aan haar podcast die gaat over ‘de reis van betekenis’ en dat vond ik natuurlijk heel leuk!
Welke kleuren geven je energie?
Er zijn wat algemene regels over kleuren die je energie kunnen geven, kleuren die staan voor inspiratie, passie en vreugde. Denk hierbij aan verschillende roodtinten, oranje en warm geel. Maar eigenlijk is energie krijgen van kleuren heel persoonlijk en is het meer dan de voor de hand liggende kleuren.
Kitty Jong vicevoorzitter FNV op de NOS over longcovid
Kitty Jong werd als vice-voorzitter van de FNV vakbond geïnterviewd over verpleegkundigen die tijdens hun werk long covid hadden opgelopen en daar nog niet van waren hersteld. Deze uitzendingen waren op 29 december 2022 op Hart van Nederland en het NOS nieuws.
Bijzondere verstelbare damesring met rode steen in hartvorm
De sieraden van Art by Daan zijn een bijzonder cadeau voor jouw geliefde, want ze hebben allemaal unieke handgeschilderde stenen. Uiteraard met liefde gemaakt. Je hebt dus 100% gegarandeerd een uniek valentijnscadeau.
Handgemaakte sieraden trends voor 2021
Soms heb je van die momenten dat je even niet weet welk sieraad het beste bij je outfit past. Gewoon omdat je zoveel hebt of omdat je niet meer exact weet wat je hebt. Of je wil graag die mooie zilveren ketting dragen, maar deze is in de knoop komen te zitten met al die andere kettinkjes. Herkenbaar?
Aangepaste zilveren vingersplint met stenen
Van de nood een deugd maken, dat is wat Marian mij vroeg. Ze heeft namelijk voor haar vingers, vingersplints ook wel vingerbrace genoemd ter ondersteuning van haar vingers. Deze vingersplints worden namelijk vaak van sterling zilver gemaakt, en daarom vroeg ze mij, kun je hier ook stenen op maken?
plezier-en-passie-rtl4
Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. We volgen enthousiaste Nederlanders die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen.
op-de-pijp-met
Even pauze. Even op de pijp. Bakkie doen, praatje maken. Met en over bijzondere Westlanders. Westlanders met een verhaal. Over Westlandse waarden, en over heden, verleden en toekomst. Deze keer praten we met: Daniëlle Looije
Ring als aandenken vakantie
De sieraden die ik maak voor mijn klanten hebben vaak een bijzonder verhaal. Bianca kocht een ring die haar doet denken aan verre reizen.
Danielle Looije bij KVK start event
11 november 2021 was ik live in de online uitzending van de KVK. Hier kun je de uitzending terugkijken.
Artikel AD westland
Het AD Westland besteedt aandacht aan de expositie in december!
Unieke vierkante zilveren oorbellen met groene stenen
Wanneer je wilt dat jouw prachtige oorbellen niet onopgemerkt blijven, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om ze nog meer op te laten vallen. De focus ligt op jouw oorbellen! Dus probeer zo min mogelijk aandacht af te leiden van deze beauty's.
Solderen van sieraden op maat
Samen met 3 andere kunstenaars mag ik einde van het jaar exposeren in de Hofboerderij in Wateringen. Deze locatie is een doorstoomlocatie, dat betekent dat de coronapas hier niet van toepassing is en iedereen dus welkom is. Hiervoor hoef je ook geen tijdsblokken te reserveren.
opnames-RTL4-2
Dinsdag 26 oktober was er een cameraploeg van RTL4 bij Daan in het atelier... wat kwamen ze doen?
Handgemaakte sieraden kerstcadeau inspiratie
De sieraden van Art by Daan zijn zo bijzonder, omdat ze allemaal unieke kunstwerkjes bevatten. Deze kunstwerkjes zijn gemaakt van acrylverf en glas en je hebt dus 100% gegarandeerd een uniek kerstcadeau.

Categorieën

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Meest gelezen