Hulp bij sinterklaasgedichten voor sieraden

Sinterklaas gedicht oorbellen inspiratie
Veel mensen vinden rijmen en er met leuke en passende zinnen uit te komen erg moeilijk. Denk je net een leuke zin te hebben, heb je er in de volgende zin weer geen leuk rijmwoord bij. Op deze wijze kan je heel lang bezig zijn, zonder er echt uit te komen. Terwijl je met je sinterklaasgedicht juist je cadeau wil benadrukken.
cropped-luchtfoto-westland
Elke maand organiseer ik een open atelier. Omdat niet iedereen om de hoek woont en alleen voor een bezoekje aan mijn atelier heen en weer wil rijden heb ik hier wat activiteiten neergezet die je in de buurt kunt doen zodat je er een leuk dagje van kunt maken.
Handgemaakte sieraden kerstcadeau inspiratie
De feestdagen lijken nu nog ver weg. Toch is het niet verkeerd om - als je echt een leuk cadeautje wilt geven - tijdig rond te gaan kijken. Dat is me van vorig jaar bijgebleven.
irene verdaasdonk
Veel van de door mij verkochte sieraden hebben een bijzonder verhaal. Irene legde een paar speciale wensen bij mij neer. Inmiddels draagt zij met veel plezier haar unieke sieraden.
3 ringen versmolten tot 1 ring
Deze opdracht was wel heel erg bijzonder! De klant kwam met drie trouwringen uit een erfenis waar ze één nieuwe herdenkingsring voor zichzelf van wilde hebben met de verwerking van de as in haar eigen lievelingskleuren.
Bruidssieraden met parels
Allereerst is het goed te weten, dat je als gast op een bruiloft niet meer gaat shinen dan de bruid zelf. Dat geldt voor de kleding, maar zeker ook voor de bijpassende sieraden. Deze dag is absoluut voor de bruid.
Betekenis van ringen om je vinger
Soms draag je sieraden omdat je het als fijn of mooi ervaart, maar soms draag je sieraden omdat ze een bepaalde betekenis hebben. Zo zou je bijvoorbeeld eens bewust kunnen kijken naar welke ringen je draagt (eventueel met edelsteen) en welke vingers je hiervoor gebruikt.
Ringmaat opmeter
Als je een ring hebt die niet verstelbaar is, dan is het handig om je ringmaat te kunnen opmeten. Er zijn verschillende manieren op je ringmaat op te meten. Hieronder leg ik je uit hoe je het beste je ringmaat kunt meten en welke maat je dan hebt.
Het verschil tussen een briljant en diamant
Hé Daan, wat is eigenlijk het verschil tussen en diamant en een briljant? Dat is een vraag die ik de laatste tijd vaak krijg. Het antwoord is eigenlijk heel simpel een diamant is een edelsteen en briljant is het soort slijping van de diamant.
Oude hanger omgesmolten tot ring
Soms heb je een sieraad van een ouder uit een erfenis, die je eigenlijk nooit draagt omdat het niet jouw stijl en/of smaak is. Toch zou je het wel graag willen dragen in een andere vorm. Denk er dan eens aan om je sieraad om te laten smelten.
Hoe draag je een broche?
De broche is een sieraad dat bepaalde perioden veel in het modebeeld te zien is en dan weer een hele tijd niet. Dat neemt niet weg dat de broche altijd een aanvulling op je outfit kan zijn. Om die reden zijn er veel mensen die regelmatig een broche dragen om hun outfit af te maken, mode of geen mode.
EuW3lGyWgAAaDXM
Soms is er een bijzondere gelegenheid (verjaardag, vrouwendag, moederdag) maar heb je niet de tijd om langs te gaan. Kies dan voor een leuk en origineel cadeau wat door de brievenbus past!
Holle asring
Hoe fijn is het om na het verlies van een dierbare, diegene nog een beetje bij je te kunnen dragen, zonder dat iemand anders het opvalt?
dingen die je niet zegt tegen een kunstenaar
Sommige mensen hebben niets met kunst en dat kan, maar ze geven wel hun ongezouten en vooral ongenuanceerde mening over wat ze zien. Als je je - om wat voor reden dan ook - niet wil verdiepen in kunst, laat dan je ongezouten mening ook maar liever achterwege.
Welke oorbellen kan ik dragen met kort haar
Allereerst kan ik niet één advies geven voor oorbellen bij kort haar. Er bestaan namelijk veel verschillende korte kapsels. Heb je een klassiek kort kapsel of een modern kort kapsel? Bij een klassiek kort kapsel kun je kiezen voor kleinere oorknopjes of bijvoorbeeld parels.
Bijzondere witgouden asring van overledene
Het verlies van een dierbare kan niemand goed maken. En meer dan ooit, in deze zware tijden, is dat iets waar we ons bewust van worden.
Welke ringen verkleuren
Heb je een prachtige ring gekocht, verkleurt hij! Super zonde want dat was niet hoe je hem kocht en nu vind je hem niet meer zo mooi als toen je hem kocht of draag je hem zelfs niet meer! Hoe kun je dat voorkomen?
Langwerpig paars schilderij 120x40
Enige tijd geleden vroeg iemand me hoe je een nieuw uitgezocht kunstwerk voor aan de muur, tot zijn recht laat komen. Mijn eerste reactie was dat hetgeen je ziet iets met je doet en dat dit het belangrijkste is.

Categorieën

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Meest gelezen