Wat betekent de kleur PARELMOER?

Unieke handgesmede ring met paarse steen en parelmoer
Parelmoer is een veelzijdige kleur. De kleur van de parelmoer zelf is grijswit te noemen, maar doordat parelmoer iriserend is, kun je er alle kleuren van de regenboog in zien. Iriserend betekent dat het licht dusdanig gebroken wordt dat de stof verschillende kleuren weerkaatst.
Oude gouden sieraden omsmelten
Je oude gouden sieraden omruilen voor een sloopprijs? Niet doen! Laat er een nieuw sieraad van maken.
Verzorging van je sieraden
Je hebt eindelijk het perfecte sieraad gevonden! Deze wil je natuurlijk zo lang mogelijk koesteren, maar hoe zorg je ervoor dat je sieraden zo lang mogelijk mooi blijven?
Kleuren van metalen
Zilver en witgoud, het zijn op het zicht twee metalen die voor jou misschien als twee druppels water op elkaar lijken, maar toch hebben de metalen hele andere eigenschappen in prijs, kleur, hardheid en oxidatie.
Verhaal van Ellen
Veel van de door mij verkochte sieraden hebben een bijzonder verhaal. Zo vroeg Ellen mij om haar leven samen te vatten in een armband. Hoe dat eruit ziet?
Goedkoop je oorbellen opbergen
Heb jij inmiddels een flinke collectie sieraden en ben je continue alles kwijt of zitten je kettingen in de knoop? Dan wordt het tijd om je sieraden eens netjes te gaan organizen, dat hoeft helemaal niet lastig te zijn.
remke verdegem
Iemand op twitter attendeerde Remke op de prachtige handgemaakte sieraden van Daan en ze werd op slag verliefd
man met oorbel links
Oorbellen bij mannen zijn allang niet vreemd meer. Sterker nog, er was een tijd dat mannen nog één oorbel links of rechts droegen. Maar tegenwoordig zie je ook steeds meer mannen die aan beide kanten oorbellen dragen.
Sieraden met een verhaal
Veel van de door mij verkochte sieraden hebben een bijzonder verhaal. Bijvoorbeeld de paarse hanger die ik voor Con mocht maken. Hij kwam ‘zomaar’ op haar pad en heeft haar door een moeilijke tijd heen geholpen.
Wat betekent de kleur turquoise
Wat een heerlijk gevoel! De kleur turquoise activeert het bewustzijn, biedt ontspanning en laat kalmte overheersen. Mits de menging van blauw en groen evenwichtig is. Deze kleur is naar buiten gericht en levenslustig.
Mooie sieradenset om cadeau te geven voor de feestdagen
December is het feest! In December verwennen we elkaar met cadeautjes. Jij verwend jouw geliefde en als al het feest voorbij is, creëer ik graag nog een nieuw feestje om het nieuwe jaar leuk te beginnen. Kijk hier wat je kunt winnen.
Donatie sieraden aan kledingbank Rotterdam
Vorige maand spaarden jullie voor sieraden voor de kledingbank. 7 december doneerde ik de opbrengst.
Terugblik
Het jaar van corona was het jaar om even stil te staan en om oude dingen los te laten.
Handgemaakte sieraden
2020 was een wel heel bijzonder jaar, en dan zeggen we het nog netjes. De wereld stond te schudden op de grondvesten, ieders leven stond op zijn kop. We zijn er nog niet helemaal klaar mee, maar veel mensen gaan juist nu op zoek naar rust en geborgenheid. Dat is duidelijk te merken: de kerstbomen staan vroeger dan normaal te schitteren in de meeste huiskamers. Maar wat leg je ónder die boom?
Welke oorbellen passen bij mijn gezicht
Met je leeftijd heeft het kiezen van de juiste oorbellen niet zoveel te maken, wel met de vorm van je gezicht. Hoe kun je nou zomaar op stap staan zonder een paar mooie oorbellen die passen bij jouw outfit én je gezicht!
Expositie hofboerderij
Wat een paar jaar geleden begon als een idee om mijn schilderijen onder de aandacht te brengen, is inmiddels een complete sieradenlijn geworden en jij kunt dat live komen bekijken! In december exposeer ik mijn sieraden in de Hofboerderij in Wateringen.
Handgemaakte sieraden
Dit jaar kwam mijn werk voor mijn reclamebureau tijdelijk stil te liggen. Daardoor hield ik ineens tijd over! Tijd die ik kon gebruiken om verder te werken aan mijn tweede passie waar ik al twee jaar eerder aan begon: mijn sieraden, mijn vaardigheden als goudsmid en mijn schildertechnieken.

Categorieën

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Meest gelezen