BREAKING NEWS: Ik ga het Westland verlatenā€¦ šŸš™

Na vele jaren van creatief avontuur in het Westland, hebben we besloten om te verhuizen naar het schilderachtige Minnertsga (Friesland). Hoewel ik deze prachtige regio ga missen, kan ik ook niet wachten om mijn artistieke horizon te verruimen en nieuwe inspiratie op te doen.

Maar voordat ik vertrek, wil ik je uitnodigen om nog eens langs te komen in mijn atelier. Tot en met 15 juni staan mijn kleurrijke sieraden klaar om door jou uitgezocht te worden. Laten we samen nog even genieten van deze bijzondere tijd in het Westland en elkaar gedag zeggen.

Na 15 juni zal ik mijn spullen inpakken en op 30 juni zal het avontuur in Minnertsga beginnen. Daar beginnen we in eerste instantie met de verbouwing van de loods tot atelier. Dus ik zal voorlopig eerst bivakkeren in de woonkeuken. Zodra ik er weer een beetje fatsoenlijk bij zit open ik de deuren van mijn nieuwe atelier. Ik houd je zeker op de hoogte van de ontwikkelingen, en ik kan niet wachten om je te verwelkomen in mijn nieuwe atelier.Ā 

Bedankt voor de mooie tijd in het Westland, en hopelijk tot snel!

Danielle Looije

Daniƫlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer lezen?

Uitslag van mijn ring
Heb je wel eens na het dragen van je favoriete zilveren ring last van een onverklaarbare uitslag of irritatie? Je bent niet de enige! Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze na verloop van tijd ineens last krijgen van hun ring, ook al hebben ze deze al maanden of zelfs jaren probleemloos gedragen.
Cadeau voor gepensioneerde
Iedereen kent het wel, een pensioengerechtigde krijgt, zeker als hij of zij langer in dienst is geweest, een ā€˜passendā€™ afscheidscadeau. De baas komt met een gegraveerd horloge of meer van die unieke cadeaus ā€¦ maar niet heus.
Handgesmede trouwringen met witgoud en geelgoud
Erik en Miranda Prins hadden al bijzondere trouwringen laten maken, maar wilden er een speciale verandering in aanbrengen. Daarom klopten ze bij mij aan. Samen kwamen we tot een prachtig resultaat! Lees hier het bijzondere verhaal van de ringen van Erik en Miranda!