Blijf op de hoogte van mijn kleurrijke werk!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en sluit je aan bij honderden kunstliefhebbers die altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste verhalen en creaties.

Je kunt op elk moment weer uitschrijven, ik stuur je geen spam.

BREAKING NEWS: Ik ga het Westland verlaten… 🚙

Minnertsga

Na vele jaren van creatief avontuur in het Westland, hebben we besloten om te verhuizen naar het schilderachtige Minnertsga (Friesland). Hoewel ik deze prachtige regio ga missen, kan ik ook niet wachten om mijn artistieke horizon te verruimen en nieuwe inspiratie op te doen.

Maar voordat ik vertrek, wil ik je uitnodigen om nog eens langs te komen in mijn atelier. Tot en met 15 juni staan mijn kleurrijke sieraden klaar om door jou uitgezocht te worden. Laten we samen nog even genieten van deze bijzondere tijd in het Westland en elkaar gedag zeggen.

Na 15 juni zal ik mijn spullen inpakken en op 30 juni zal het avontuur in Minnertsga beginnen. Daar beginnen we in eerste instantie met de verbouwing van de loods tot atelier. Dus ik zal voorlopig eerst bivakkeren in de woonkeuken. Zodra ik er weer een beetje fatsoenlijk bij zit open ik de deuren van mijn nieuwe atelier. Ik houd je zeker op de hoogte van de ontwikkelingen, en ik kan niet wachten om je te verwelkomen in mijn nieuwe atelier. 

Bedankt voor de mooie tijd in het Westland, en hopelijk tot snel!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Zussen geven een cadeau voor moeder
Wanneer het gaat om het vieren van de bijzondere band tussen een moeder en haar dochters, wat is er dan mooier dan een uniek sieraad dat deze onbreekbare verbinding symboliseert? Een sieraad dat speciaal is ontworpen met de liefde en waardering die je voor je moeder voelt, is niet alleen een prachtig cadeau
Treasure ring
Er is niets mooier dan een sieraad dat niet alleen schittert door zijn edelmetalen en stenen, maar ook door de verhalen die het vertelt. Ik had het voorrecht om samen met Sandra een bijzonder project te realiseren: het ontwerpen van haar unieke trouwring, een ware "treasure ring".
Sieraden met parels
Parels zijn al eeuwenlang geliefd om hun glans en schoonheid. Ze worden gevormd in schelpen van oesters en mosselen en zijn een echt wonder van de natuur. Als kunstenaar combineer ik vaak parels met mijn handgeschilderde stenen om unieke en kleurrijke sieraden te maken. In deze blog vertel ik je graag meer over parels en hoe je ze het beste kunt verzorgen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper