BREAKING NEWS: Ik ga het Westland verlaten… 🚙

Na vele jaren van creatief avontuur in het Westland, hebben we besloten om te verhuizen naar het schilderachtige Minnertsga (Friesland). Hoewel ik deze prachtige regio ga missen, kan ik ook niet wachten om mijn artistieke horizon te verruimen en nieuwe inspiratie op te doen.

Maar voordat ik vertrek, wil ik je uitnodigen om nog eens langs te komen in mijn atelier. Tot en met 15 juni staan mijn kleurrijke sieraden klaar om door jou uitgezocht te worden. Laten we samen nog even genieten van deze bijzondere tijd in het Westland en elkaar gedag zeggen.

Na 15 juni zal ik mijn spullen inpakken en op 30 juni zal het avontuur in Minnertsga beginnen. Daar beginnen we in eerste instantie met de verbouwing van de loods tot atelier. Dus ik zal voorlopig eerst bivakkeren in de woonkeuken. Zodra ik er weer een beetje fatsoenlijk bij zit open ik de deuren van mijn nieuwe atelier. Ik houd je zeker op de hoogte van de ontwikkelingen, en ik kan niet wachten om je te verwelkomen in mijn nieuwe atelier. 

Bedankt voor de mooie tijd in het Westland, en hopelijk tot snel!

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Danielle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Ben je benieuwd naar de geheimen achter de meest trendy sieraden en wil je nieuwe en inspirerende manieren ontdekken om ze te dragen? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste tips en tricks voor het dragen van sieraden. Mijn nieuwsbrief biedt alles wat je nodig hebt om je look naar het volgende niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan en mis niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Handgemaakte sieraden Westland
In deze aflevering gaat Frénk het gesprek aan met de in Naaldwijk geboren Daniëlle Looije. Ze verkoopt haar eigen gemaakte sieraden en kunst.
Geen suffe sieraden
Ik ga al een tijdje mee als het gaat om internet en het gericht zoeken en vinden c.q. gevonden worden. Ik kijk ook heel nadrukkelijk naar zoekwoorden. Hoe gerichter ik deze ingeef, hoe groter de kans is dat ik de mensen tref die naar sieraden of andere kunst die ik maak zoeken.
Danielle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.