Sieraden cadeau geven

Alle sieraden worden standaard luxe verpakt in bijbehorende sieradendoosjes. 

handgemaakte-oorbellen.jpg

Hoe kies je het juiste sieraad om cadeau te doen?

Ben je het spoor bijster? Laat je niet ontmoedigen! Mijn sieraden vallen bijna altijd in de smaak en als dat niet het geval is wil ik ze graag terug zodat ik er iemand anders blij mee kan maken. Sieraden kun je dus altijd (maatwerk uitgesloten) weer ruilen of retourneren! 

Het is nu tijd om op te gaan letten! Wat voor kleur sieraden draagt degene die jij een mooi sieraad cadeau wil doen? Is dat vooral zilverkleurig of goudkleurig? Misschien kun je er ook achterkomen of er allergieën zijn. RVS is hypoallergeen dus daar hoef je je geen zorgen over te maken, zilver kan nog wel eens zwart afgeven op de huid. 

Daarnaast hebben mijn sieraden natuurlijk allemaal gekleurde stenen, dus let eens op de kleding. Wat voor kleur kleding draagt ze vaak? 

Wat je ook kunt doen is een sieraad uitzoeken in de kleur van haar persoonlijkheid. Daarvoor kun je in mijn artikelen duiken over de betekenis van kleuren. Met deze informatie kun je de kleur kiezen die perfect bij haar persoonlijkheid past.

Zo stap 1 is succesvol doorlopen! Op naar de volgende stap. Wat draagt jouw vriendin vaak? Vooral oorbellen (als ze gaatjes heeft) en kettingen zijn een ‘risico-vrij’ product en vallen altijd wel in de smaak.

Ringen lijken lastig, maar bijna alle ringen die ik maak zijn verstelbaar in de meest gangbare maten, dus heeft jouw vriendin niet uitgesproken smalle of brede vingers is dit ook een perfect cadeau. Zo wordt ze de hele dag aan jou herinnerd als ze naar haar handen kijkt ;).

Armbanden zijn wat dat betreft iets lastiger, omdat je daar wel echt een goede maat voor moet hebben. Maar ook voor de armbanden geldt, past hij niet dan mag je hem ruilen of retourneren!

Dat is misschien nog wel de meest lastige! Want als je stiekem een cadeautje wilt geven kun je natuurlijk niet zomaar even om een ringmaat vragen, dat valt natuurlijk op! Wat je wel kunt doen is even in haar sieradenkistje duiken, als je zelf in de gelegenheid bent of het vragen aan iemand die bij haar woont. Zo kun je bijvoorbeeld achter de maat van haar ketting, armband of ring komen. Deze kun je gewoon met een liniaal opmeten. Voor de ring geldt: meet de diameter van de ring, dan heb je haar maat.

En niet geheel onbelangrijk, wat is je budget? Als je een budget hebt tot € 60,- zijn RVS sieraden een goede keuze! Deze zijn ook nog eens hypoallergeen dus je kunt er geen plank mee misslaan. Heb je iets meer budget, bijvoorbeeld tot € 140 euro dan kun je kiezen voor zilveren sieraden. Kan de prijs je niet gek genoeg zijn en heb je tot wel € 800/900 of 1.000 te besteden? Laat dan speciaal iets voor haar smeden in bijvoorbeeld 14krt goud.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Klik Hier

Sieradensets

Sieradensets

Klik Hier

Wenskaarten

Wenskaarten

Klik Hier

Ruilen en/of retourneren

Ruilen en/of retourneren

Is bij Art by Daan geen probleem! Binnen 30 dagen kun je je ongebruikte artikelen nog in de originele verpakking terugsturen.
Retourenbeleid

Luxe cadeauverpakking

Luxe cadeauverpakking

Wil jij helemaal uitpakken? Kies dan voor een luxe cadeauverpakking.
Klik Hier

Op maat gemaakt

Op maat laten maken

Wil jij iets speciaal voor een dierbare laten maken? In RVS, zilver of goud? Neem dan gerust contact op via WhatsApp

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper