Azure Gold Veins

Bekijk filters

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Filter op prijs
Maak je keuze

In de ondoorgrondelijke oceaan van creativiteit vinden we ‘Azure Gold Veins’. Dit meesterwerk, dat schittert in tinten van azuurblauw en gouden sporen, is een beeldende reis naar de kern van abstracte schoonheid. De levendige en dynamische stromingen van de kleuren vormen een landschap van emotie en verbeelding.

Een dans van kleur en licht

Bij het eerste aanzicht lijken de patronen op kabbelend water, waarbij elk moment een nieuwe beweging ontstaat, een nieuwe vorm aanneemt. Het gouden patroon, dat zich een weg baant door de diepblauwe achtergrond, doet denken aan de ragfijne aders van kostbaar metaal in een mijn, of de reflectie van de zon die op een heldere dag op de oceaan danst.

Sieraden geïnspireerd door kunst

Het is dan ook geen verrassing dat dit schilderij de basis is voor een sieradencollectie. De combinatie van goudkleurige metalen met de diepblauwe tinten van lapis lazuli en de fonkelende inclusions van pyriet creëren een samenspel van kleuren en texturen die zowel mysterieus als luxueus zijn.

Een eerbetoon aan verbeelding

De sieraden die voortvloeien uit deze inspiratie weerspiegelen de schoonheid en diepte van het schilderij. Ze zijn een eerbetoon aan de tijdloze dans van kleur en licht, van natuur en menselijke creativiteit. Elk stuk, net als het schilderij zelf, vertelt een verhaal van passie, kunst en de oneindige mogelijkheden van verbeelding

Bijzondere sieradenwebshop
Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Filter op prijs
Maak je keuze

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper