Glacial Inferno

Ijsland: Een Land van Contrasten

De woeste landschappen van IJsland, een land waar gletsjers en vulkanen naast elkaar bestaan, zijn de inspiratie geweest voor deze unieke collectie. IJsland, vaak beschreven als het land van vuur en ijs, biedt een zeldzaam palet van natuurlijke wonderen.

Azure Gold Veins

In de ondoorgrondelijke oceaan van creativiteit vinden we ‘Azure Gold Veins’. Dit meesterwerk, dat schittert in tinten van azuurblauw en gouden sporen, is een beeldende reis naar de kern van abstracte schoonheid. De levendige en dynamische stromingen van de kleuren vormen een landschap van emotie en verbeelding.

Molten Beauty

Collectie sieraden gemaakt met de techniek ‘cast in place’. Er wordt een sieraad gemaakt, daarvan wordt een mal gemaakt en in deze mal worden edelstenen gelegd, daarna wordt het metaal in de mal gegoten en worden de stenen gefixeerd.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper