Blijf op de hoogte van mijn kleurrijke werk!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en sluit je aan bij honderden kunstliefhebbers die altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste verhalen en creaties.

Je kunt op elk moment weer uitschrijven, ik stuur je geen spam.

De magie van de Treasure Ring: een uniek sieraad vol herinneringen

Treasure ring

Er is niets mooier dan een sieraad dat niet alleen schittert door zijn edelmetalen en stenen, maar ook door de verhalen die het vertelt. Ik had het voorrecht om samen met Sandra een bijzonder project te realiseren: het ontwerpen van haar unieke trouwring, een ware “treasure ring”. Deze ring is niet zomaar een sieraad, het is een verzamelstuk van dierbare herinneringen en bijzondere materialen.

Het ontwerpavontuur

Vanaf het allereerste moment dat Sandra bij mij aanklopte, wist ik dat dit een speciaal project zou worden. Ze wilde een trouwring die niet alleen prachtig was, maar ook een diepere betekenis had. Een symbool van liefde, familie en onvergetelijke momenten. Zo begon ons avontuur, waarbij ik haar volledig betrok bij het proces en haar visie tot leven bracht.

De ingrediënten van herinneringen

Elke schakel in deze ring vertelt een verhaal, en samen vormen ze een harmonieuze symfonie van herinneringen:

  • De zilveren trouwring van haar ouders: Deze ring symboliseert de sterke band en het voorbeeld van liefde dat Sandra’s ouders haar hebben gegeven. Het zilver is opnieuw gesmolten en vormt de basis van haar treasure ring, waardoor hun liefde altijd bij haar is.
  • De zilveren ring van haar oma met steentjes: Sandra’s oma’s ring was altijd een teken van haar elegantie en wijsheid. De steentjes uit haar ring schitteren nu in de trouwring, een constante herinnering aan haar warme glimlach en wijze woorden.
  • Goud uit Australië van Tom: Dit goud heeft Tom speciaal voor hen meegebracht uit Australië. Het goud staat symbool voor hun avonturen en dromen samen en geeft de ring een extra vleugje glans en betekenis.
  • Sea glass uit het Baskenland: Dit stukje zeeglas vonden ze tijdens hun verlovingsvakantie in het Baskenland. Het glas, gevormd door de krachten van de natuur, staat symbool voor hun reis samen, vol onverwachte wendingen en prachtige momenten.

Een trouwring van liefde en samenwerking

Het proces van het maken van deze ring was niet alleen een creatieve uitdaging, maar ook een emotionele reis. Ik betrok Sandra bij elke stap, van het kiezen van de materialen tot het uiteindelijke ontwerp. Samen hebben we ervoor gezorgd dat haar ideeën en wensen perfect werden vertaald in een prachtige trouwring.

Een ring om trots op te zijn

Het resultaat is een unieke trouwring die niet alleen schittert door zijn schoonheid, maar vooral door de verhalen die het vertelt. Het is een sieraad vol liefde, familie en avontuur. Elke keer als Sandra naar haar ring kijkt, herinnert ze zich de bijzondere momenten en de dierbare mensen die een rol hebben gespeeld in het creëren ervan.

Ik ben onwijs trots op het eindresultaat en dankbaar voor de samenwerking met Sandra. Samen hebben we iets gecreëerd dat zij voor altijd zal koesteren. Deze ring is een ware schat, een symbool van alles wat belangrijk is in haar leven.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Zussen geven een cadeau voor moeder
Wanneer het gaat om het vieren van de bijzondere band tussen een moeder en haar dochters, wat is er dan mooier dan een uniek sieraad dat deze onbreekbare verbinding symboliseert? Een sieraad dat speciaal is ontworpen met de liefde en waardering die je voor je moeder voelt, is niet alleen een prachtig cadeau
Sieraden met parels
Parels zijn al eeuwenlang geliefd om hun glans en schoonheid. Ze worden gevormd in schelpen van oesters en mosselen en zijn een echt wonder van de natuur. Als kunstenaar combineer ik vaak parels met mijn handgeschilderde stenen om unieke en kleurrijke sieraden te maken. In deze blog vertel ik je graag meer over parels en hoe je ze het beste kunt verzorgen.
Cadeau geven van een envelopje met geld
Het geven van een cadeau kan soms een uitdaging zijn. Je wilt iets bijzonders geven, iets dat echt bij de ontvanger past. Maar wat als je niet precies weet wat dat is? Gelukkig is er een prachtige oplossing: het geven van een envelopje met geld, zodat de ontvanger zelf een mooi cadeau kan uitzoeken. Dit kan een verrassend persoonlijk en doordacht geschenk zijn, dat vreugde, authenticiteit en zelfwaardering uitstraalt.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper