De voordelen van lange oorbellen met stenen

Verleng en accentueer je gezicht met lange oorbellen

Lange oorbellen met stenen zijn niet alleen elegant en stijlvol, ze kunnen ook je gezicht verlengen en accentueren. Door de lengte die ze toevoegen aan je nek, creëren lange oorbellen een slankere look. Ze zijn vooral geschikt voor mensen met een rond of hartvormig gezicht, omdat ze de contouren van het gezicht in balans brengen. Ook mensen met korter haar kunnen profiteren van lange oorbellen, omdat ze de nek en schouders accentueren en zo een mooie balans creëren.

Passend voor elke gelegenheid

Een ander voordeel van lange oorbellen met stenen is dat ze in bijna elke situatie gedragen kunnen worden. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit met vriendinnen of een speciale gelegenheid hebt, lange oorbellen passen altijd. Ze voegen net dat beetje extra toe aan je outfit, zonder overdreven of te opvallend te zijn.

Stenen van glas en acrylverf in vele kleuren en designs

De stenen die gebruikt worden voor mijn lange oorbellen met stenen zijn vaak gemaakt van glas en kleine kunstwerkjes van acrylverf, wat betekent dat ze verkrijgbaar zijn in vele kleuren en designs. En dat ze ook nog eens lichtgewicht zijn, omdat glas niet veel weegt. Zo kun je een paar oorbellen kiezen die perfect bij je outfit passen of die juist een contrast vormen met je kleding, waardoor je een statement maakt.

Duurzaamheid en hypoallergeen materiaal

Tot slot zijn de oorbellen gemaakt van RVS of zilver, wat betekent dat ze duurzaam zijn en lang meegaan. Door te investeren in een paar kwalitatief goede oorbellen, kun je er jarenlang plezier van hebben. Daarnaast is RVS hypoallergeen, wat betekent dat ze geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid en minder snel zullen irriteren dan goedkopere materialen. Kortom, lange oorbellen met stenen zijn een geweldige toevoeging aan je sieradencollectie en bieden vele voordelen.

De stenen die gebruikt worden voor lange oorbellen met stenen zijn vaak gemaakt van glas en kleine kunstwerkjes van acrylverf. De oorbellen zelf zijn gemaakt van RVS of zilver, wat betekent dat ze duurzaam zijn en lang meegaan. RVS is ook hypoallergeen en geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Ja, lange oorbellen met stenen zijn geschikt voor bijna elke situatie, of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit met vriendinnen of een speciale gelegenheid hebt.

Lange oorbellen met stenen zijn vooral geschikt voor mensen met een rond of hartvormig gezicht en korter haar, omdat ze de contouren van het gezicht in balans brengen en de nek en schouders accentueren.

Danielle Looije

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer lezen?

Ringen van Jef
Mijn klanten komen overal vandaan. Soms vinden mijn sieraden zelfs hun weg naar het buitenland! Zo heeft Jef uit Duitsland al een paar keer voor mijn ontwerpen gekozen. Lees hier waarom.
Sieradendoosjes
Het woord ‘verrassen’ heeft iets in zich waar je mondhoeken van opkrullen als het wordt uitgesproken. Letterlijk is de betekenis dan ook ‘onverwachts blij maken’.
Uitslag van mijn ring
Heb je wel eens na het dragen van je favoriete zilveren ring last van een onverklaarbare uitslag of irritatie? Je bent niet de enige! Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze na verloop van tijd ineens last krijgen van hun ring, ook al hebben ze deze al maanden of zelfs jaren probleemloos gedragen.