Blijf op de hoogte van mijn kleurrijke werk!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en sluit je aan bij honderden kunstliefhebbers die altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste verhalen en creaties.

Je kunt op elk moment weer uitschrijven, ik stuur je geen spam.

Edelstenen in sieraden zijn hot

Gouden ring met ingegoten saffieren, robijnen en moissanites

Edelstenen doen het al een hele tijd goed in sieraden en dan bedoel ik allerlei soorten edelstenen, niet alleen de bekende diamant, saffier of robijn. Vaak worden ze gedragen gewoon omdat het mooi is, soms vanwege de waarde en soms vanuit spiritueel oogpunt. Ik combineer ze vaak met mijn kunstwerkjes en dat maakt ze dan weer extra uniek.

Unieke sieraden met edelstenen

Jouw persoonlijke kunstwerk

Natuurlijk is iedere edelsteen uniek, kleur en vorm is maar net hoe het (verantwoord) uit de natuur gehaald wordt. Maar ja, mijn kunstwerkjes zijn ook altijd uniek en dus als je het een met het ander combineert, dan weet je 100% zeker dat iemand anders niet iets soortgelijks heeft.

Ik kijk vaak naar kleurcombinaties en zo nu en dan krijg ik ook verzoekjes om een bepaalde combinatie te maken. Uiteraard adviseer ik daar in, want het draagt immers mijn signatuur. Maar daar komen we onderling altijd wel uit. Ik stel het ook erg op prijs dat men zo bezig is met het sieraad dat men wil dragen. Het is dus niet iets dat je bij een willekeurige juwelier ‘even’ koopt.

Maatwerk sieraden

Persoonlijkheid, spiritualiteit en stijl gecombineerd

Er komen ook verzoeken binnen om het nog persoonlijker te maken. Dat heeft dan vaak te maken met sterrenbeelden die gelinkt worden met een bepaalde edelsteen en dan wordt het plots iets dat leuk is te geven/ontvangen met een verjaardag. Maar stenen worden ook gedragen vanwege hun helende werking. Je mag er in geloven, maar het hoeft niet om toch een bepaalde werking te bewerkstelligen. Althans, er worden bepaalde krachten toegeschreven aan stenen.

Combineer het met een mooie samenstelling van kleuren in de kunstwerkjes die passen bij de gekozen edelsteen én bijvoorbeeld je lievelingskleur. Veel persoonlijker wordt het niet. Dit gaan we met aandacht samenstellen én produceren. Maatwerk noemen we dat, een werkelijk uniek met de hand gemaakt sieraad.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Zussen geven een cadeau voor moeder
Wanneer het gaat om het vieren van de bijzondere band tussen een moeder en haar dochters, wat is er dan mooier dan een uniek sieraad dat deze onbreekbare verbinding symboliseert? Een sieraad dat speciaal is ontworpen met de liefde en waardering die je voor je moeder voelt, is niet alleen een prachtig cadeau
Treasure ring
Er is niets mooier dan een sieraad dat niet alleen schittert door zijn edelmetalen en stenen, maar ook door de verhalen die het vertelt. Ik had het voorrecht om samen met Sandra een bijzonder project te realiseren: het ontwerpen van haar unieke trouwring, een ware "treasure ring".
Sieraden met parels
Parels zijn al eeuwenlang geliefd om hun glans en schoonheid. Ze worden gevormd in schelpen van oesters en mosselen en zijn een echt wonder van de natuur. Als kunstenaar combineer ik vaak parels met mijn handgeschilderde stenen om unieke en kleurrijke sieraden te maken. In deze blog vertel ik je graag meer over parels en hoe je ze het beste kunt verzorgen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper