Edelstenen in sieraden zijn hot

Edelstenen doen het al een hele tijd goed in sieraden en dan bedoel ik allerlei soorten edelstenen, niet alleen de bekende diamant, saffier of robijn. Vaak worden ze gedragen gewoon omdat het mooi is, soms vanwege de waarde en soms vanuit spiritueel oogpunt. Ik combineer ze vaak met mijn kunstwerkjes en dat maakt ze dan weer extra uniek.

Unieke sieraden met edelstenen

Jouw persoonlijke kunstwerk

Natuurlijk is iedere edelsteen uniek, kleur en vorm is maar net hoe het (verantwoord) uit de natuur gehaald wordt. Maar ja, mijn kunstwerkjes zijn ook altijd uniek en dus als je het een met het ander combineert, dan weet je 100% zeker dat iemand anders niet iets soortgelijks heeft.

Ik kijk vaak naar kleurcombinaties en zo nu en dan krijg ik ook verzoekjes om een bepaalde combinatie te maken. Uiteraard adviseer ik daar in, want het draagt immers mijn signatuur. Maar daar komen we onderling altijd wel uit. Ik stel het ook erg op prijs dat men zo bezig is met het sieraad dat men wil dragen. Het is dus niet iets dat je bij een willekeurige juwelier ‘even’ koopt.

Maatwerk sieraden

Persoonlijkheid, spiritualiteit en stijl gecombineerd

Er komen ook verzoeken binnen om het nog persoonlijker te maken. Dat heeft dan vaak te maken met sterrenbeelden die gelinkt worden met een bepaalde edelsteen en dan wordt het plots iets dat leuk is te geven/ontvangen met een verjaardag. Maar stenen worden ook gedragen vanwege hun helende werking. Je mag er in geloven, maar het hoeft niet om toch een bepaalde werking te bewerkstelligen. Althans, er worden bepaalde krachten toegeschreven aan stenen.

Combineer het met een mooie samenstelling van kleuren in de kunstwerkjes die passen bij de gekozen edelsteen én bijvoorbeeld je lievelingskleur. Veel persoonlijker wordt het niet. Dit gaan we met aandacht samenstellen én produceren. Maatwerk noemen we dat, een werkelijk uniek met de hand gemaakt sieraad.

Danielle Looije

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer lezen?

Ringen van Jef
Mijn klanten komen overal vandaan. Soms vinden mijn sieraden zelfs hun weg naar het buitenland! Zo heeft Jef uit Duitsland al een paar keer voor mijn ontwerpen gekozen. Lees hier waarom.
Sieradendoosjes
Het woord ‘verrassen’ heeft iets in zich waar je mondhoeken van opkrullen als het wordt uitgesproken. Letterlijk is de betekenis dan ook ‘onverwachts blij maken’.
Uitslag van mijn ring
Heb je wel eens na het dragen van je favoriete zilveren ring last van een onverklaarbare uitslag of irritatie? Je bent niet de enige! Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze na verloop van tijd ineens last krijgen van hun ring, ook al hebben ze deze al maanden of zelfs jaren probleemloos gedragen.