Ga op zoek naar paaseieren 🐣

Pasen staat voor de deur en dat betekent dat ik iets bijzonders in petto heb: ik heb namelijk paaseieren in mijn webshop verstopt, die gezocht kunnen worden.

Dit is niet zomaar een speurtocht, want als je een paasei vindt en erop klikt, krijg je een speciaal cadeau. Ik wil natuurlijk niet alles verklappen, maar ik kan wel zeggen dat de paaseieren op verschillende plaatsen op mijn webshop verborgen zijn. Van de productpagina’s tot aan de winkelwagen – overal kan een paasei verstopt zijn. Dus blijf alert en wees klaar om je speurneus te gebruiken!

De paasactie duurt tot en met 2e paasdag. Ik ben benieuwd of jij iets kunt vinden!

Paaseieren zoeken
Danielle Looije

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer lezen?

Uitslag van mijn ring
Heb je wel eens na het dragen van je favoriete zilveren ring last van een onverklaarbare uitslag of irritatie? Je bent niet de enige! Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze na verloop van tijd ineens last krijgen van hun ring, ook al hebben ze deze al maanden of zelfs jaren probleemloos gedragen.
Cadeau voor gepensioneerde
Iedereen kent het wel, een pensioengerechtigde krijgt, zeker als hij of zij langer in dienst is geweest, een ‘passend’ afscheidscadeau. De baas komt met een gegraveerd horloge of meer van die unieke cadeaus … maar niet heus.
Handgesmede trouwringen met witgoud en geelgoud
Erik en Miranda Prins hadden al bijzondere trouwringen laten maken, maar wilden er een speciale verandering in aanbrengen. Daarom klopten ze bij mij aan. Samen kwamen we tot een prachtig resultaat! Lees hier het bijzondere verhaal van de ringen van Erik en Miranda!