Ga op zoek naar paaseieren 🐣

Pasen staat voor de deur en dat betekent dat ik iets bijzonders in petto heb: ik heb namelijk paaseieren in mijn webshop verstopt, die gezocht kunnen worden.

Dit is niet zomaar een speurtocht, want als je een paasei vindt en erop klikt, krijg je een speciaal cadeau. Ik wil natuurlijk niet alles verklappen, maar ik kan wel zeggen dat de paaseieren op verschillende plaatsen op mijn webshop verborgen zijn. Van de productpagina’s tot aan de winkelwagen – overal kan een paasei verstopt zijn. Dus blijf alert en wees klaar om je speurneus te gebruiken!

De paasactie duurt tot en met 2e paasdag. Ik ben benieuwd of jij iets kunt vinden!

Paaseieren zoeken

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Hanger met een verhaal
Dat ik alleen ben, vind ik meestal niet erg; ooit begon ik mijn volwassen leven alleen en ik had er toen al weinig moeite mee. Maar soms heb ik even steun nodig, om me sterker te maken dan ik me op dat moment voel.
Abstract schilderij met felle kleuren als kaart
Als sieradenontwerper krijg ik vaak de vraag met welke materialen ik het liefst werk. Eerlijk gezegd, ik heb geen vast antwoord. Elk materiaal heeft zijn charme en uitdagingen. Maar als er één aspect is dat centraal staat in mijn werk, dan is het kleur.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper