Abstract schilderij

'Angryman'

Ontketen je muur met ‘Angryman’ – een explosie van kleur en karakter. Exclusief en gelimiteerd, direct uit mijn atelier.

 139,00

‘Angryman’ is niet zomaar een schilderij; het is een statement. Met felle kleuren en gedurfde streken brengt deze ‘boze funky man op grote voet’ leven en gespreksstof in elke ruimte. Als een ware reflectie van emotie en expressie, is het een kunstwerk dat niet onopgemerkt blijft.

Kies voor de exclusiviteit van een ‘Limited Edition’ canvasafdruk, wereldwijd beperkt tot slechts 25 stuks, elk een eerbetoon aan het originele werk. Of wordt de unieke bezitter van het enige, echte origineel. Gesigneerd door mij, Daniëlle, met de hoogwaardige Acrylverf van Amsterdam Talens op een stevig linnen canvas. Elk origineel wordt geleverd met een echtheidscertificaat, een waarborg voor authenticiteit en vakmanschap.

Welke optie je ook kiest, ‘Angryman’ is klaar om jouw ruimte te transformeren met zijn ontembare energie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper