'Visser in de nacht'

Abstract schilderij 50×50

Verdwaal in de serene stilte van ‘Visser in de nacht’ – een contemplatieve reis gevangen in verf. Beperkte oplage beschikbaar.

 99,00 495,00

Dompel je onder in de rustgevende diepte van ‘Visser in de nacht’. Dit 50×50 abstracte schilderij vangt de essentie van eenzaamheid en reflectie, waarbij een visser zich overgeeft aan de omhelzing van de ochtendschemering. De tinten blauw en roze weerspiegelen de stilte voor de storm van de dagelijkse drukte, een moment voor jezelf.

Laat je keuze vallen op een exclusieve ‘Limited Edition’ canvasafdruk, slechts 25 wereldwijd beschikbaar, als een ode aan het originele werk. Of verrijk je collectie met het enige echte origineel. Gesigneerd door mij, Daniëlle, met de kwaliteitsverf van Amsterdam Talens, geschilderd op een linnen doek. Ieder origineel komt met een echtheidscertificaat.

‘Visser in de nacht’ is jouw persoonlijke ontsnapping aan de realiteit, een stukje vrede voor bij jou thuis.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper