'Pearl Chaos'

Abstract schilderij met felle kleuren op canvas

Laat je interieur stralen met ‘Pearl Chaos’, een canvas vol levendige kleuren en dynamische vormen. Uniek en beperkt beschikbaar.

 119,95 199,95

Breng een vleugje georganiseerde chaos in je ruimte met ‘Pearl Chaos’. Dit abstracte schilderij brengt een explosie van kleur, met tinten die variëren van diep paars tot speels roze en blauw, omlijst met elegante parelmoer accenten. Het is meer dan een schilderij; het is een statement.

Gedrukt op hoogwaardig canvas en gespannen over een stevig 2 cm dik houten frame, staat ‘Pearl Chaos’ garant voor een langdurige indruk. Elk detail schittert van kwaliteit en de levendige kleuren zijn geclassificeerd als ‘zeer goed’ voor een blijvende impact.

Beperkt tot slechts 25 exemplaren, waarborgt dit kunstwerk exclusiviteit. Klaar om opgehangen te worden met het geïntegreerde ophangsysteem, jouw nieuwe kunstwerk is verzendklaar binnen 6 werkdagen.

Droom je van een andere maat of kleurpalet? Ik sta open voor maatwerk. Neem contact op en maak ‘Pearl Chaos’ persoonlijk.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

, , ,

levertijd:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper