Abstract schilderij oranje 50×70

'Warme fabriekshal'

Voel de industriële warmte van ‘Warme fabriekshal’. Een uniek kunstwerk dat de ruwe schoonheid van arbeid en structuur vangt.

 119,00

Stap binnen in de ‘Warme fabriekshal’, een abstract schilderij waar het industriële zich vermengt met de hartelijkheid van oranje tinten. Dit 50×70 kunstwerk ademt een unieke sfeer, waarbij het robuuste karakter van een fabriekshal wordt verzacht door de warme, uitnodigende kleuren.

Kies voor een exclusieve Limited Edition canvasafdruk, beperkt tot slechts 25 stuks wereldwijd, en maak deel uit van een selecte groep bewonderaars van dit unieke stuk. Of word de enige eigenaar van het origineel, een uniek gesprekstuk dat jouw ruimte zal verrijken met zijn aanwezigheid. Elk origineel is gesigneerd, geschilderd met hoogwaardige acrylverf op linnen canvas en wordt geleverd met een echtheidscertificaat.

‘Warme fabriekshal’ is meer dan een kunstwerk; het is een ervaring, een ode aan de schoonheid van industrieel design, getransformeerd door kunst.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper