'Hematite Splendors'

Aparte RVS oorbellen met hematiet edelstenen

Aparte RVS oorbellen met hematiet edelstenen

 54,95

Laat je verleiden door de ‘Hematite Splendors’ – Unieke RVS oorbellen met paars/blauwe kunst en hematiet edelstenen.

Onze unieke ‘Hematite Splendors’ zijn de perfecte oorbellen voor de vrouw die houdt van aparte en opvallende accessoires. De RVS hypoallergene oorbellen zijn niet alleen mooi en bijzonder, maar ook nog eens comfortabel om te dragen. De hematiet edelstenen maken deze oorbellen een onvergetelijke verschijning, die niet onopgemerkt zal blijven. De oorbellen zijn gemaakt van handgemaakte kunstwerkjes in verschillende kleuren paars en blauw en zijn 6 cm lang. Dit maakt de oorbellen niet alleen geschikt voor bijzondere gelegenheden, maar ook voor een casual dagje uit. Maak de ‘Hematite Splendors’ deel uit van je garderobe en laat je verleiden door het samenspel tussen kunst en natuur.

lengte

gewicht

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook