'Mystic Azure'

Aparte zilveren ring met blauwe steen

Verdwaal in de diepten van ‘Mystic Azure’, een zilveren ring waarin een handgeschilderde steen het mysterie van de blauwe zeeën vangt.

 89,95

1 stuk op voorraad

‘Mystic Azure’ is meer dan een ring; het is een stukje van de oceaan dat ik draag, een reflectie van zijn diepste geheimen en stilste wateren. De handgeschilderde steen, gevat in sterling zilver, speelt met licht en schaduw in tinten van hypnotiserend blauw. Elk aspect, elke penseelstreek, brengt een nieuwe laag van mysterie en elegantie aan het licht.

Deze ring, die verstelbaar is tussen maat 17 en 19, is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij mijn stijl en stemming. Het zilverwerk is verfijnd, met een textuur die doet denken aan de kleinste golven, gesmeed door de wind.

Draag de ‘Mystic Azure’ als een herinnering aan de tijdloze schoonheid van de diepzee, een toegangspoort tot een wereld die zowel rustgevend als ongrijpbaar is. Met deze ring om mijn vinger is elk moment een duik in het onbekende.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook