Aparte zilveren ring met zwarte steen

Aparte zilveren ring met zwarte steen

'Ocean Floor'
Ontdek de diepten van de oceanen met deze unieke ‘Ocean Floor’ ring. Een bijzondere mix van zilver en zwart.

 89,95

1 stuk op voorraad

ringmaat

, ,

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

levertijd

garantie

Word de koning van de oceaan met deze unieke en handgemaakte zilveren ring. De zwarte steen met de naam ‘Ocean Floor’ is een echte blikvanger en geeft jouw look een bijzonder tintje. Het ontwerp is verstelbaar tussen maat 17 en 19, zodat je hem comfortabel kunt dragen. De ring is handgemaakt door Daan en gegarandeerd uniek, dus word de eigenaar van deze bijzondere ring.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook