Armband met groene jade edelstenen

Armband met groene jade edelstenen

'The Green Dream'
Bijzondere handgemaakte armband met groene jade edelstenen. De armband is afgewerkt met een gekleurde bedel waar een handgeschilderde steen in zit. Deze combinatie maakt het een bijzonder samenspel tussen kunst en cultuur. De metalen zijn nikkelvrij en 18cm. Doorsnee kralen: 8 mm

 54,95

armbandmaat

kleur

steunkleur

materiaal

,

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook