Basic hypoallergene oorbellen met kleurrijke handgemaakte stenen

'Artisanal Spectrum'

Maak je dag kleurrijk met ‘Artisanal Spectrum’ oorbellen, handgemaakte stenen door Danielle. Uniek, hypoallergeen en licht als een veertje!

Lichtgewicht
Gratis verzending
Hypoallergeen
Handgemaakt

 49,95

Ben je op zoek naar oorbellen die niemand anders heeft? Dan zit je goed bij mij. Elke steen is met de hand gemaakt, dus elke oorbel is een klein kunstwerkje op zich. Ze zijn niet zwaar, dus je oren worden er ook blij van.

Heb je een lievelingskleur? Vertel het me en ik maak een paar oorbellen in precies die kleur, speciaal voor jou. Zo draag je altijd iets dat echt bij jou past.

Bestel nu en laat je oren stralen met een uniek paar ‘Artisanal Spectrum’ oorbellen van Daan! 😊

  • Boost je zelfvertrouwen
  • Vrolijk je dag op
  • Hypoallergeen
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper