'New Hope'

Bijzondere asymmetrische handgesmede ring met handgeschilderde blauwe steen

‘New Hope’ weerspiegelt een uniek spectrum van kleur en creativiteit, een ring met een exclusieve handgeschilderde steen die verhaalt van hergeboorte.

 199,00

Bestel hem en ik maak hem persoonlijk voor jou op maat

Met trots presenteer ik ‘New Hope’, een sieraad dat is ontstaan uit een visie van vernieuwing en groei. Deze asymmetrische ring van sterling zilver is een canvas waarop ik met een penseel van geduld en precisie een unieke steen heb geschilderd. De kleuren blauw, groen, zwart en grijs vermengen zich in een dans die doet denken aan het eerste licht van de dageraad dat de duisternis verdrijft.

Elke keer als ik naar ‘New Hope’ kijk, zie ik de belofte van een nieuw begin, de natuurlijke progressie van de nacht naar de dag. Het is een stuk dat niet alleen een aanvulling is op jouw garderobe, maar ook op je levensverhaal, omdat het de constante evolutie van het leven symboliseert.

Hoewel de ring die op de foto getoond wordt, reeds een eigenaar heeft gevonden, nodig ik je uit om jouw versie van ‘New Hope’ te laten creëren. Als je interesse hebt in dit ontwerp, met een andere steen of in een andere maat, stel ik voor dat we samenwerken om een stuk te maken dat even uniek is als jijzelf. Dit is niet zomaar een ring, het is een artistiek statement, een belofte van iets nieuws en prachtigs.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook