Bijzondere asymmetrische handgesmede ring met handgeschilderde blauwe steen

'New Hope'

‘New Hope’ weerspiegelt een uniek spectrum van kleur en creativiteit, een ring met een exclusieve handgeschilderde steen die verhaalt van hergeboorte.

Verkrijgbaar op aanvraag

 199,00

Met trots presenteer ik ‘New Hope’, een sieraad dat is ontstaan uit een visie van vernieuwing en groei. Deze asymmetrische ring van sterling zilver is een canvas waarop ik met een penseel van geduld en precisie een unieke steen heb geschilderd. De kleuren blauw, groen, zwart en grijs vermengen zich in een dans die doet denken aan het eerste licht van de dageraad dat de duisternis verdrijft.

Elke keer als ik naar ‘New Hope’ kijk, zie ik de belofte van een nieuw begin, de natuurlijke progressie van de nacht naar de dag. Het is een stuk dat niet alleen een aanvulling is op jouw garderobe, maar ook op je levensverhaal, omdat het de constante evolutie van het leven symboliseert.

Hoewel de ring die op de foto getoond wordt, reeds een eigenaar heeft gevonden, nodig ik je uit om jouw versie van ‘New Hope’ te laten creëren. Als je interesse hebt in dit ontwerp, met een andere steen of in een andere maat, stel ik voor dat we samenwerken om een stuk te maken dat even uniek is als jijzelf. Dit is niet zomaar een ring, het is een artistiek statement, een belofte van iets nieuws en prachtigs.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

ringmaat

,

steunkleur

, ,

materiaal

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper