'Aurelian Oasis'

Bijzondere broche met handgemaakte bruine steen

Ontdek ‘Aurelian Oasis’: een broche waarin vakmanschap en natuurlijke tinten harmonieus samenkomen. 25mm.

 49,95

Verkocht

Bij het creëren van sieraden staat voor mij meer centraal dan enkel esthetiek; het gaat om het verhaal dat elk stuk te vertellen heeft. Ik presenteer met trots de ‘Aurelian Oasis’ broche, een stuk waarin detail en design versmelten. De handgeschilderde bruine glassteen, die centraal op deze broche prijkt, weerspiegelt de rijke tinten van de aarde, wat me doet denken aan de verborgen oases in een woestijnlandschap.

Met een breedte van 25mm en gemaakt van hypoallergeen RVS, is dit niet alleen een duurzaam stuk, maar ook een veilige keuze voor iedereen. De handgeschilderde glassteen zorgt voor een lichtgewicht gevoel, waardoor je bijna vergeet dat je het draagt, terwijl het toch opvalt bij elke outfit.

‘Aurelian Oasis’ is niet zomaar een sieraad; het is een verhaal, een ervaring, een stille getuige van vakmanschap en passie.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook