'Pink Panther'

Bijzondere fel roze damesring

Bijzondere fel roze damesring

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Deze ronde verstelbare RVS damesring is handgeschilderd met verschillende kleuren fluorroze, zilver en wit en gezet in een decoratieve setting. Wie één van deze sieraden koopt, heeft gegarandeerd het enige exemplaar op de wereld. Het ‘schilderij’ ligt onder een glassteen om het kunstwerk mooi te houden. Deze ring is van RVS (roestvrij staal), verkleurd niet en is hypoallergeen. Verstelbaar tussen vanaf maat 16.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook