Bijzondere grote oorbellen met zirkonia en paarse handgemaakte stenen

'Twilight zone's'

Dwaal af naar het magische uur met de ‘Twilight Zone’s’ oorbellen, een symfonie van paarse schemering en glinsterende sterren.

 59,95

Bij elk sieraad dat ik creëer, streef ik naar het vastleggen van een moment, een gevoel. Met ‘Twilight Zone’s’ heb ik de betoverende overgang van dag naar nacht gevangen, waar de hemel zich vult met schakeringen van paars, oranje en het zachte schijnsel van zilver.

Deze oorbellen, groots en elegant, dragen stenen die ik met liefde en precisie heb beschilderd. Elke penseelstreek vertelt een verhaal van schemering en dromen. Omringd door een cirkel van fonkelende zirkonia’s, voegen deze oorbellen een vleugje sterrenlicht toe aan je uitstraling. Vervaardigd van RVS, zijn ze niet alleen een lust voor het oog, maar ook vriendelijk voor de huid.

Draag ‘Twilight Zone’s’ en omarm de magie van de schemering, elke dag opnieuw. Een unieke schoonheid, speciaal gecreëerd voor jou.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

steunkleur:

,

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper