Bijzondere handgesmede oorbellen met gepatineerd koper

'Eye-Candy Design'

Laat deze bijzondere handgesmede oorbellen met gepatineerd koper het middelpunt zijn van jouw feestelijke look!

1 stuk op voorraad

 225,00

Voeg wat extra flair toe aan je look met deze prachtige feestelijke oorbellen met gepatineerd koper. Deze oorbellen zijn uniek en speciaal ontworpen door Daan en volledig met de hand gesmeed. Het ‘Eye-Candy Design’ is een echte aanvulling op je feestelijke garderobe en zal zeker opvallen bij elke gelegenheid. De oorhaken en het zetkastje van de stenen zijn gezwart zilver, zodat het koper niet in aanraking komt met je huid. Wil je deze oorbellen in een andere kleur, met een edelsteen of in goud? Daan kan ze op maat voor jou smeden. Een must-have voor iedereen die van opvallende en bijzondere sieraden houdt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper