Bijzondere hanger met handgemaakte bruine steen

'Amber Mystique'

Waar aarde en kunst samensmelten, komt een betoverende bruine gloed tot leven, tijdloos gevangen in RVS.

 54,95

Elke penseelstreek die ik zet, is een reis, een verkenning van kleur en vorm. Met ‘Amber Mystique’ heb ik deze passie gevangen in een hanger die de diepte van bruin en de schittering van goud belichaamt. Wanneer je dichterbij kijkt, zie je de delicate handgeschilderde details die elke hanger uniek maken.

Vervaardigd van duurzaam RVS, is deze hanger niet alleen een kunstwerk, maar ook een stukje tijdloze elegantie. De bijpassende ketting van 50cm valt sierlijk en is de perfecte lengte om de schoonheid van de hanger te accentueren.

Wanneer je ‘Amber Mystique’ draagt, draag je meer dan alleen een sieraad. Je draagt een verhaal, een emotie en een stukje handgemaakt vakmanschap dat even uniek is als jij.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting:

kleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

Keuze:

Amber Mystique – 1, Amber Mystique – 2, Amber Mystique – 3

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper