'Amber Mystique'

Bijzondere hanger met handgemaakte bruine steen

Waar aarde en kunst samensmelten, komt een betoverende bruine gloed tot leven, tijdloos gevangen in RVS.

 54,95

Elke penseelstreek die ik zet, is een reis, een verkenning van kleur en vorm. Met ‘Amber Mystique’ heb ik deze passie gevangen in een hanger die de diepte van bruin en de schittering van goud belichaamt. Wanneer je dichterbij kijkt, zie je de delicate handgeschilderde details die elke hanger uniek maken.

Vervaardigd van duurzaam RVS, is deze hanger niet alleen een kunstwerk, maar ook een stukje tijdloze elegantie. De bijpassende ketting van 50cm valt sierlijk en is de perfecte lengte om de schoonheid van de hanger te accentueren.

Wanneer je ‘Amber Mystique’ draagt, draag je meer dan alleen een sieraad. Je draagt een verhaal, een emotie en een stukje handgemaakt vakmanschap dat even uniek is als jij.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

Keuze

Amber Mystique – 1, Amber Mystique – 2, Amber Mystique – 3

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook