Bijzondere kleine ring met gekleurde roze steen

Bijzondere kleine ring met gekleurde roze steen

'Strawberry Cheesecake'
Ontdek de ‘Strawberry Cheesecake’, een bijzondere kleine ring met een gekleurde roze steen die is gemaakt om op te vallen!

 44,95

ringmaat

, ,

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Laat je verrassen door onze ‘Strawberry Cheesecake’, een prachtige handgemaakte RVS ring voor dames met een uniek ontwerp. De gekleurde roze steen is met de hand geschilderd in verschillende tinten roze, paars en goud. Elk sieraad is een echt kunstwerk, want geen enkele ring is hetzelfde. Het ‘schilderij’ ligt onder een stuk glas van 8 mm om het kunstwerk mooi te houden en de kleuren te beschermen. De ring is verstelbaar tussen maat 17 en 18, dus hij past bijna iedereen. Het beste van alles is dat de sieraden zijn gemaakt van RVS, dus ze zijn hypoallergeen en veroorzaken geen huidirritaties. Met deze ‘Strawberry Cheesecake’ ben je verzekerd van een unieke ring die de aandacht trekt en perfect past bij elke outfit.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook