'Mystic Amour'

Bijzondere korte halsketting met blauwe en rode hartjes

Laat je hart spreken met ‘Mystic Amour’, een unieke ketting die kunst en liefde samenbrengt in elke handgeschilderde hartvormige steen.

 89,95

1 stuk op voorraad

‘Mystic Amour’ is een ketting die meer is dan een accessoire; het is een liefdesverklaring. Met zeven hartjes in een betoverende dans van blauw en rood, toont elke handgeschilderde steen de passie van kunstzinnige ambacht. Gemaakt van hypoallergeen RVS, is deze ketting niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. Verstelbaar in lengte, kan ik ‘Mystic Amour’ dragen als een strakke choker of juist losjes voor een speels effect. Het innovatieve schuifkraalsysteem zorgt dat de ketting zowel praktisch is als een stijlvolle aanvulling op mijn garderobe. Slotjes zijn overbodig, wat het aandoen vereenvoudigt. Deze ketting is een ode aan de liefde en een viering van individualiteit. Draag ‘Mystic Amour’ en voel je elke dag bijzonder.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper