'Luminous Love'

Bijzondere korte halsketting met groene hartjes – verstelbaar

Ontdek ‘Luminous Love’ – een verstelbare ketting met groene hartjes die jouw dagelijkse look een liefdevolle gloed geeft.

 89,95

1 stuk op voorraad

De ‘Luminous Love’ ketting is een subtiele ode aan de liefde, met zeven hartvormige stenen die een zachte, groene schittering uitstralen. Deze RVS ketting is meer dan een sieraad; het is een persoonlijk kunstwerk, met elke steen zorgvuldig handgeschilderd, waardoor geen twee stukken gelijk zijn. Verstelbaar in lengte, biedt ‘Luminous Love’ veelzijdigheid – draag hem als een choker of laat hem lager hangen voor een relaxte stijl. De innovatieve verschuifbare kraal voegt gemak toe; geen gefriemel met slotjes en een elegante val over je rug. Perfect voor diegenen die waarde hechten aan esthetiek en comfort. Hypoallergeen en vriendelijk voor je huid, zodat je zonder zorgen kunt stralen, waar je ook gaat.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper