'Pink Serenade'

Bijzondere korte halsketting met hartjes – verstelbaar

Fluister zoetigheden met ‘Pink Serenade’, een ketting die je hart doet zingen, gemaakt van RVS met liefdevol handgeschilderde hartjes.

 89,95

1 stuk op voorraad

‘Pink Serenade’ – een melodie van liefde om de hals. Deze bijzondere ketting, vervaardigd uit hypoallergeen RVS, speelt een symfonie van zachtroze tinten in elke zorgvuldig geschilderde hartvormige steen. Met een verstelbare lengte is de ketting veelzijdig; je kunt hem dragen als een choker die dichtbij je hart ligt of wat losser voor een casual elegantie. Met de glijdende kraal kun je de ketting aanpassen naar elke gewenste lengte, terwijl de achterkant sierlijk langs je rug valt. Dit ontwerp vereist geen slotjes, wat zorgt voor moeiteloos dragen en comfort. ‘Pink Serenade’ is niet alleen een sieraad, het is een belofte van schoonheid en een statement van unieke stijl.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper