Bijzondere ovale oorknopjes met diepgroene steen

'Ocean Floor'

Duik in de diepte met ‘Ocean Floor’: subtiele oorknopjes met diepgroene stenen die mini-kunstwerkjes herbergen. Kunst aan je oren.

1 stuk op voorraad

 74,95

Stap binnen in de mysterieuze wereld van ‘Ocean Floor’ met deze unieke oorknopjes. Ze lijken eenvoudig met hun subtiele ovale diepgroene stenen, maar ze herbergen geheimen. Onder elke steen schuilt een miniatuurkunstwerk, met de hand geschilderd met levendige acrylverf. Elk paar is een uniek kunstwerkje, een viering van kleur en creativiteit. Deze bescheiden oorknopjes zijn meer dan sieraden; ze zijn een uiting van je persoonlijke stijl en een manier om kunst altijd dicht bij je te dragen. Verrijk je look met de subtiliteit van ‘Ocean Floor’ en laat mini-meesterwerken de aandacht trekken naar je oren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

vorm

steenmaat

,

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper