Bijzondere roze leren armband met magneetsluiting

Sale!

Bijzondere roze leren armband met magneetsluiting

'Orion Nebula'
Armband gemaakt van écht roze leer. Op het leer zijn drie unieke stenen verwerkt. Dit zijn bijzondere stenen, ze zijn gemaakt vanuit een acrylgieting. Hier zijn de mooiste stukjes uitgekozen en vervaardigd in een glassteen. In deze armband heb ik geëxperimenteerd met verschillende soorten roze, paars en zwart. Verder heeft de armband een handige magnetische sluiting. Al het metaal in deze armband is van Roestvrij staal en dus hypoallergeen. De armband is in 2 varianten beschikbaar 18 cm en 19 cm.

 37,95

speciale kleur

kleur

,

steunkleur

materiaal

,

steenmaat

, , ,

vorm

armbandmaat

,

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook