'Parrot Tulip'

Bijzondere goudkleurige ring met oranje steen

Een unieke goudkleurige ring met handgeschilderde oranje steen, vol karakter.

 49,95

Stel je voor, een ring die meer is dan een sieraad; het is een kunstwerk op zich. Dat is ‘Parrot Tulip’. Deze goudkleurige RVS ring met een levendige oranje steen is geen gewone ring – de steen is met de hand geschilderd, waardoor elk exemplaar 100% uniek is.

Het gebruik van hypoallergeen RVS maakt deze ring niet alleen mooi, maar ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Bovendien kun je de ring eenvoudig aanpassen aan jouw maat, verstelbaar vanaf maat 16.

‘Parrot Tulip’ is een stuk dat karakter toevoegt aan je persoonlijke stijl, een symbool van individualiteit en kunstzinnigheid. Draag het met trots en laat het jouw unieke verhaal vertellen.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook