Bijzondere vierkante ring met gekleurde steen paars en goud

Bijzondere vierkante ring met gekleurde steen paars en goud

'Blueberry Peach'
Deze magische combinatie van paars met oranje en goud, heel subtiel. De ring heeft een uniek kunstwerk van 20mm en is daarom een echte eye-catcher. Deze ring is van RVS dus hypoallergeen en verkleurd niet. Deze ring is, doordat hij verstelbaar is, ook geschikt voor personen met artrose of reuma. Verstelbaar vanaf maat 16.

 54,95

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Ringmaat opmeter

 2,95

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Zilveren manchetarmband met blauwe stenen

 375,00

Unieke hypoallergene ring met grote ovale grijze steen

 59,95

Unieke doortrekoorbellen met zwarte steen

 44,95

Unieke sieradenset roségoud armband en oorbellen

 94,95