Bijzondere zilveren armband met donkerrode steen en zirkonia

Bijzondere zilveren armband met donkerrode steen en zirkonia

'A Girls Best Friend'
Deze exclusieve armband is gemaakt van sterling zilver en heeft een rood met wit geschilderde steen omringd met zirkonia steentjes. Daarnaast heeft de armband een handige haaksluiting die je zelf makkelijk vast kunt maken. De armband is 17,5 cm en niet verstelbaar. Breedte: 6,5 cm Hoogte: 6 cm

 99,95

1 stuk op voorraad

armbandmaat

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

,

vorm

steenmaat

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook