Brede zilveren ring met oranje handgemaakte steen

'Tropical Sunset'

Ontdek ‘Tropical Sunset’: een brede zilveren ring met een met liefde handgemaakte oranje steen. Unieke verstelbare schoonheid voor je vingers.

 89,95

In mijn inspirerende webshop neem ik je graag mee naar de wereld van ‘Tropical Sunset’. Deze betoverende brede zilveren ring, met een oranje handgemaakte steen die liefde en vakmanschap uitstraalt, is een statement van unieke schoonheid.

Gemaakt van sterling zilver, is de ‘Tropical Sunset’ meer dan alleen een accessoire. Het is een stukje kunst dat je vingers omhult en je persoonlijke stijl omlijst. De warme oranje steen in het midden voert je mee naar een zomers tafereel, als een zonsondergang die de horizon in vuur en vlam zet.

De ring is verstelbaar tussen ringmaat 17 en 19.nDraag deze ring als een symbool van jouw eigen exotische reis, als een herinnering aan de warmte van de zon op je huid. Voel de vibraties van een tropische zonsondergang elke keer dat je je hand beweegt. Met ‘Tropical Sunset’ maak je van elke dag een bijzondere gelegenheid, en voeg je een vleugje artistieke flair toe aan je dagelijkse stijl.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , ,

kleur:

steunkleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper