Brede zilveren ring met ovale oranje steen

'Joyful Radiance'

Voel de vrolijkheid aan je vingers met ‘Joyful Radiance’, de ring die elke dag laat stralen met zijn warme oranje gloed.”

1 stuk op voorraad

 89,95

Stel je voor dat je een stukje zonneschijn draagt, elke keer als je naar je hand kijkt. Dat gevoel geeft de ring ‘Joyful Radiance’ jou, een brede zilveren ring gekroond met een levendig oranje, handgeschilderde steen, omlijst in glanzend messing. Het is een stukje draagbare kunst, verstelbaar en passend bij jouw unieke stijl, gemaakt om jouw persoonlijke vreugde te reflecteren.

De ring danst tussen de maten 17 en 19 en past zich aan jou aan, net als de kleuren die veranderen met het licht. Deze ring is meer dan een sieraad; het is een belofte van vrolijkheid, een herinnering aan de warmte die je in je draagt, en een weerspiegeling van de stralende energie die je de wereld instuurt. Draag ‘Joyful Radiance’ en laat je innerlijke licht schitteren!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

, , , , ,

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper