Brede zilveren verstelbare ring met blauwe steen

Brede zilveren verstelbare ring met blauwe steen

'Golden Archipelago'
Verken de schitterende schoonheid van mijn ‘Golden Archipelago’ brede zilveren ring met een betoverende blauwe steen. Een meesterwerk dat jouw stijl naar nieuwe hoogten tilt.

 89,95

1 stuk op voorraad

Als maker van de ‘Golden Archipelago’ zilveren ring nodig ik je uit om een reis te maken naar een betoverende wereld van elegantie en mysterie. Deze brede ring is een kunstwerk op zich, met een prachtige blauwe steen die je verbeelding prikkelt. Met zijn verstelbare maat tussen 17 en 19 past deze ring perfect om jouw vinger.

De ‘Golden Archipelago’ is geïnspireerd op de prachtige eilandenarchipels en brengt de schittering van de oceaan naar je hand. Het zilveren ontwerp omarmt je vinger met een krachtige en toch verfijnde uitstraling, terwijl de blauwe steen een gevoel van sereniteit en diepte toevoegt.

Deze ring is een statement piece dat jouw persoonlijke stijl versterkt en bewonderende blikken zal trekken. Of je hem draagt tijdens een speciale gelegenheid of als dagelijkse blikvanger, de ‘Golden Archipelago’ laat zien dat sieraden ware kunstwerken kunnen zijn.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook