Brede zilveren verstelbare ring met groene steen

Brede zilveren verstelbare ring met groene steen

'Emerald Lagoon'
Betreed de betoverende wereld van ‘Emerald Lagoon’ met mijn brede zilveren verstelbare ring. Een levendig groene steen nodigt je uit om je onder te dompelen in de schoonheid van deze sierlijke creatie.

 89,95

1 stuk op voorraad

Als kunstenaar achter de ‘Emerald Lagoon’ ring nodig ik je uit om de pracht van de natuur te omarmen. Deze brede zilveren ring is met liefde gemaakt en bevat een levendige groene steen die doet denken aan een weelderige lagune. Met zijn verstelbare maat tussen 17 en 19 past hij perfect om jouw vinger.

De ‘Emerald Lagoon’ ring is een eerbetoon aan de magie van smaragdgroen. Het zilveren ontwerp omhult je vinger als een sierlijke stroom, terwijl de sprankelende groene steen een gevoel van rust en vernieuwing brengt. Deze ring is een symbool van verfijning en natuurlijke schoonheid.

Met de ‘Emerald Lagoon’ ring om je vinger voel je je verbonden met de prachtige krachten van de natuur. Het is een statement piece dat jouw individualiteit en waardering voor artistiek vakmanschap weerspiegelt. Laat je betoveren door de kleuren van de lagune en voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je sieradencollectie.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook