Brede zwarte handgesmede ring met rode steen

'Fire Within'

Ontketen de ‘Fire Within’, een brede zwarte ring met een vurige rode steen, die de passie van handwerk en kunst uitstraalt. Ringmaat 19

1 stuk op voorraad

 255,00

‘Fire Within’ is een creatie geboren uit vuur en zilver. Dit pronkstuk, gesmeed uit sterling zilver, draagt de ruwe textuur van reticulatie – een techniek die elke ring uniek maakt. Ik heb de ring gezwart, wat een krachtig contrast biedt met de vurig rode, handgeschilderde glazen steen die lijkt te gloeien met een lava-achtig effect.

Draag deze ring en draag een verhaal; niet alleen van schoonheid, maar ook van transformatie. Net als lava die stolt tot nieuwe vormen, zal de zwarte afwerking met de tijd en het dragen evolueren, waarbij de dieperliggende delen hun schaduw behouden. Met de meegeleverde zelfkit-zwavellever kun je het zwarten naar wens bijwerken.

Dit enige exemplaar in maat 19 is op zoek naar een eigenaar die de kunst van verandering begrijpt en waardeert. Ben jij klaar om ‘Fire Within’ met trots te dragen en jouw liefde voor het unieke te laten zien?

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

,

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

materiaal

vorm

techniek

,

levertijd

1 – 2 werkdagen

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

Pascomfort Armband maat
Strak Polsmaat +1,5 cm
Normaal Polsmaat +2 cm
Los Polsmaat +3 cm

Bangle armbanden

Polsomtrek Diameter bangle maat
15 – 16 cm 56 mm
17 – 18 cm 60 mm
18 – 19 cm 65 mm
19 – 20 cm 70 mm

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper