'Fire Within'

Brede zwarte handgesmede ring met rode steen

Ontketen de ‘Fire Within’, een brede zwarte ring met een vurige rode steen, die de passie van handwerk en kunst uitstraalt. Ringmaat 19

 255,00

1 stuk op voorraad

‘Fire Within’ is een creatie geboren uit vuur en zilver. Dit pronkstuk, gesmeed uit sterling zilver, draagt de ruwe textuur van reticulatie – een techniek die elke ring uniek maakt. Ik heb de ring gezwart, wat een krachtig contrast biedt met de vurig rode, handgeschilderde glazen steen die lijkt te gloeien met een lava-achtig effect.

Draag deze ring en draag een verhaal; niet alleen van schoonheid, maar ook van transformatie. Net als lava die stolt tot nieuwe vormen, zal de zwarte afwerking met de tijd en het dragen evolueren, waarbij de dieperliggende delen hun schaduw behouden. Met de meegeleverde zelfkit-zwavellever kun je het zwarten naar wens bijwerken.

Dit enige exemplaar in maat 19 is op zoek naar een eigenaar die de kunst van verandering begrijpt en waardeert. Ben jij klaar om ‘Fire Within’ met trots te dragen en jouw liefde voor het unieke te laten zien?

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook