Brede leren armband met zwarte stenen

Brede leren armband met zwarte stenen

'Black Triquerta'
Armband gemaakt van leer. Er zijn 2 strengen leer van 10mm gebruikt die zijn bevestigd aan een magneetsluiting. Door de magneetsluiting is de armband makkelijk me één hand om en af te doen. Op het leer zijn drie unieke stenen verwerkt. Dit zijn bijzondere stenen, ze zijn gemaakt met acrylverf. Hier zijn de mooiste stukjes uitgekozen en vervaardigd in een glassteen. Lengte: 18,5 cm.

 54,95

1 stuk op voorraad

kleur

speciale kleur

,

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

Plating

levertijd

armbandmaat

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook