Canvas schilderij abstract paars

'Holy Cave'

Betreed de mysterieuze wereld van ‘Holy Cave’, een abstract paars schilderij dat je meevoert naar een andere dimensie.

 150,00

Laat je verleiden door de betoverende schoonheid van dit unieke kunstwerk. ‘Holy Cave’ is een adembenemend abstract schilderij met diepe, rijke paarse tinten die je meenemen op een reis naar een andere wereld. Dit prachtige kunstwerk is beschikbaar als afdruk op canvas met een 2 cm houten frame, in een gelimiteerde oplage van slechts 25 stuks wereldwijd. Elk exemplaar wordt binnen 6 werkdagen verzonden. Als je op zoek bent naar iets nog exclusievers, dan is het originele schilderij iets voor jou. Er is er namelijk maar één van beschikbaar en het is persoonlijk geschilderd en gesigneerd door Daniëlle met hoogwaardige acrylverf. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het schilderij in een ander formaat, uitvoering of kleur te bestellen. Verrijk je interieur met dit unieke schilderij en laat je betoveren door de magie van ‘Holy Cave’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
afmeting:

, ,

kleur:

steunkleur:

speciale kleur:

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper