Canvas zwart wit

'Never enough'

Laat ‘Never enough’ je interieur in stijl omarmen. Strak, tijdloos, beperkt tot 25 stuks.

 119,00

Duik in de diepten van ‘Never enough’, een canvas waar minimalisme en complexiteit samenkomen. Beperkt tot slechts 25 exemplaren, biedt dit zwart-wit kunstwerk een tijdloze elegantie die bij elke stijl past. De subtiele grijstinten dansen over het doek en vormen een organisch patroon dat zowel rustgevend als intrigerend is.

Elk stuk is met zorg op een 2 cm dik houten frame gespannen, waarbij de kwaliteit van het premium canvas de diepte en de nuances van het zwart-witpalet versterkt. Details zijn haarscherp, kleuren blijven jarenlang behouden.

Dankzij het geïntegreerde ophangsysteem is het kunstwerk moeiteloos te plaatsen. Binnen 6 werkdagen kan ‘Never enough’ jouw ruimte compleet maken.

Is er een speciale wens? Ik sta klaar om ‘Never enough’ aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeuren in formaat, uitvoering of kleurnuances.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper