'Stellar Sparkle Drops'

Chique zilveren oorbellen met zwarte stenen

Ontdek de ‘Stellar Sparkle Drops’, waarbij de nachtelijke hemel en zijn schitterende sterren gevangen zijn in chique zilveren oorbellen.

 99,95

1 stuk op voorraad

Laat je meenemen op een kosmische reis met de ‘Stellar Sparkle Drops’. Deze chique oorbellen, handgemaakt van sterling zilver, zijn verrijkt met handgeschilderde zwarte stenen die het mysterieuze van de nacht uitstralen. De subtiele zirkonia accenten nabij de haakjes brengen een vleugje hemelse schittering, alsof kleine sterren twinkelen in het oneindige zwart.

Het contrast tussen het diepe zwart en de heldere zirkonia’s creëert een elegantie die zowel overdag als ‘s avonds een verfijnde touch geeft aan je uitstraling. Draag deze ‘Stellar Sparkle Drops’ en voel hoe de magie van een sterrenhemel.

Of je nu een avond uit gaat of een formele gelegenheid bijwoont, deze oorbellen zullen een spoor van fonkeling achterlaten, waardoor je niet onopgemerkt zult blijven. Laat deze ‘Stellar Sparkle Drops’ jouw persoonlijke connectie met het universum weerspiegelen en voeg een onuitwisbare glans toe aan elk moment.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper