Comfortabele oorclips met blauw/grijze steen

'Tranquil Huggers'

Ontdek pure comfort en verfijning met ‘Tranquil Huggers’ oorclips. De handgemaakte blauw/grijze stenen omarmen je stijl met sereniteit.

 49,95

Met trots stel ik je voor aan ‘Tranquil Huggers’ – oorclips die comfort en klasse belichamen. De 12 mm handgemaakte blauw/grijze stenen voegen een vleugje sereniteit toe aan je dagelijkse look. Elk stuk is een uniek kunstwerk, doordrenkt met rust en stijl. Ze hebben uitgebreide tests doorstaan om het ultieme draagcomfort te garanderen. Gemaakt met duurzaamheid in gedachten, deze hypoallergene oorclips behouden hun schoonheid zonder te vervagen. ‘Tranquil Huggers’ brengen niet alleen comfort in je leven, maar ook een tijdloze elegantie die je altijd zult koesteren. Ervaar de kunst van sereniteit in stijl.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper