Denim blauwe armband van RVS

Denim blauwe armband van RVS

'Oceanic Horizon'
Ontdek onze prachtige denim blauwe armband ‘Oceanic Horizon’, gemaakt van duurzaam RVS en verstelbaar tussen 16,5 cm en 20 cm.

 59,95

Verkocht

armbandmaat

, , , , , , ,

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

collectie

Deze ‘Oceanic Horizon’ armband is de perfecte accessoire voor liefhebbers van de zee en de lucht. De armband is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft een prachtige denim blauwe kleur die doet denken aan de diepten van de oceaan. De armband is verstelbaar tussen 16,5 cm en 20 cm, waardoor hij voor bijna iedereen geschikt is. Het RVS materiaal zorgt ervoor dat de armband duurzaam en slijtvast is, zodat je er nog lang van kunt genieten. Voeg deze prachtige armband toe aan je collectie en draag hem elke dag met trots.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook