'Stellar Echos'

Dubbele hypoallergene verstelbare damesring met groene steen

Verloren in het universum van kleur, ‘Stellar Echos’ brengt de diepte van de kosmos naar jouw vingertoppen.

 54,95

Verkocht

Bij elke penseelstreek die ik zet, zoek ik naar een stukje magie. Met ‘Stellar Echos’ heb ik een klein universum gecreëerd, gevangen binnen twee glanzende stenen. Het diepe, betoverende groen gemengd met flitsen van licht en schaduw roept beelden op van sterren en verre nevels.

Deze dubbele damesring, zorgvuldig vervaardigd en hypoallergeen, is een echo van de pracht van het heelal. De ring, verstelbaar tussen maat 16 en 18, is een toegankelijke reis naar verre sterrenstelsels, klaar om ontdekt te worden aan jouw hand.

Draag ‘Stellar Echos’ en voel je verbonden met het onbekende, het mysterieuze, het prachtige. Hier, tussen sterren en dromen, ligt de kunst die je aanraakt.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook